Waarom nieuwbouw?

Voordelen van nieuwbouw kopen in Hoog Dalem

Nieuwbouw kopen is slim! Zeker als u kiest voor de nieuwbouwprojecten in Hoog Dalem. We zetten de voordelen voor u op een rij.

Wonen zoals u het wilt

Een uitbouw, andere indeling, extra kamers, verzin het maar. Het grote voordeel van nieuwbouw kopen is dat de bouw nog moet starten. Uw woonwensen kunnen tijdens deze bouw gewoon worden meegenomen.

Energiezuinig

Een nieuwbouwwoning is beter geïsoleerd en gebouwd volgens de laatste technieken. Hierdoor is nieuwbouw standaard al veel energiezuiniger dan bestaande bouw. In Hoog Dalem gaan we een stapje verder. Hier hebben alle woningen het Energieprestatielabel A . Hierdoor is uw woning zeer energiezuinig, waardoor u bespaart op uw energierekening.

Heerlijk comfortabel

Geen piepende deuren, tocht of andere gebreken. Alles is nieuw, alles werkt zoals het moet. De Nieuwbouw in Hoog Dalem is goed geïsoleerd op het gebied van geluid en warmte. Lekker rustig en een prettig binnenklimaat.

Over alles nagedacht in de wijk

Hoog Dalem wordt prachtig. Over alle kleine details is nagedacht en daar geniet u straks van. In uw directe omgeving worden parken, winkels, openbaar groen, speelplekken, scholen en winkels aangelegd.

Meer veiligheid

De nieuwbouw in Hoog Dalem voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hierdoor heeft u 90% minder kans op een inbraak. Ook de buurten zijn ingericht volgens de nieuwste inzichten op het gebied van veiligheid.

Bewust Nieuwbouw

Kijk voor meer informatie over de techniek, financiering en andere te nemen stappen in de zoektocht naar een nieuw huis op bewustnieuwbouw.nl

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Femke Vink
leuk! makelaars Femke Vink
Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder