Mooi wonen in Het Lint –
Linde fasen 1 en 2

Genieten van een leven in een parkachtige setting met aan de ene kant van het project water en aan de andere kant het mooie park van Hoog Dalem. Aantrekkelijk? Met plezier laten we u kennismaken met Linde, een prachtig nieuw deelplan in Het Lint. Wie hier woont, leeft heerlijk buiten. De tuinen zijn opvallend groot en het park naast de deur verleidt kinderen om op avontuur te gaan.

Linde is opgedeeld in twee fasen:
Fase 1 (30 woningen) – 5 vrijstaande villa’s, 25 riante twee-onder-een-kapwoningen in verschillende typen.
Fase 2 (44 woningen) – 28 rijwoningen in verschillende groottes, 12 geschakelde tweekappers, 4 riante twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande villa.

Een groot aantal woningen in fase 2 hebben een luxere afwerking. Onder woningaanbod vindt u meer informatie!

Door de variatie in gevels heeft elk huis een eigen gezicht en oogt elk straatje net weer even anders. De woningen zijn duurzaam ontworpen en voldoen aan de hoge eisen die tegenwoordig worden gesteld. Het resultaat is een energiezuinig én heel comfortabel huis dat wordt voorzien van een warmtepomp, warmteterugwinsysteem en pv-panelen.

Hoog Dalem leeft!

Complete buurten zijn bewoond, groen heeft kunnen groeien en het winkelcentrum is gebouwd. Veel stellen, singles en gezinnen genieten van alles wat de wijk te bieden heeft. Overweegt u ook om in Hoog Dalem te gaan wonen, maar vindt u het lastig om u voor te stellen hoe het huis eruit zal zien? Maak een wandeling door de buurt of bekijk de foto’s. Er zijn al meerdere soortgelijke woningen gebouwd in Hoog Dalem, dit geeft u een goede indruk hoe de woningen van Linde straks worden opgeleverd. De makelaars kunnen u er alles over vertellen!

Kavelkaart

Filteren op:
X
Zoekopdracht

Aanbieding

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Perceeloppervlak

Perceeloppervlak

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Woningtypes

Statig wonen aan de rand van de mooiste vestingstad van Nederland? In de nieuwe, groene wijk Hoog Dalem sta je midden in het UNESCO Werelderfgoedgebied van de Nieuw Hollandse Waterlinie. Door de grote hoeveelheid water, de stoere robuuste bouw en een langgerekt park zie je een duidelijke knipoog naar de geschiedenis.

Behalve Mooi Wonen woont u ook heel Duurzaam en Energiezuinig in Linde fasen 1 en 2. Want alle woningen worden voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp voor warmte en koeling. U heeft keuze tussen koop of lease van de warmtepomp. Hieronder vindt u per woningtype de plussen van Wonen in Linde!

Geschakelde twee-onder-één-kapwoning

Fase 2: bouwnummers 426 en 427

Aan de Hoog Dalemseweg komen deze twee prachtige, geschakelde twee-onder-een-kapwoningen. Charmant, heerlijk ruim en voorzien van een eigen oprit en ruime tuin op het zuiden. Parkeer straks uw auto op de oprit en voel gelijk die ontspanning. Bent u op zoek naar een gloednieuw, duurzaam huis met geweldige leefkeuken met luxe keukeninrichting met een keukencheque van bijna € 14.000,-, 3 slaapkamers en grote zolder?

Lees dan verder

Geschakelde twee-onder-één-kapwoning met uitbouw over de volledige breedte

Fase 2: bouwnummers 420, 449, 450, 453 t/m 455 en 458 t/m 463

Aan de Bandelier en de Hoog Dalemseweg komen prachtige, geschakelde twee-onder-een-kapwoningen. Charmant, extra ruim door de standaard uitbouw van 1,2 m over de volledige breedte en voorzien van een eigen oprit en ruime tuin. Het ene huis is iets dieper dan het andere waardoor er een speels geheel ontstaat. Parkeer straks uw auto op de oprit en voel gelijk die ontspanning. Bent u op zoek naar een gloednieuw, duurzaam huis met geweldige leefkeuken met luxe keukeninrichting met een keukencheque van bijna € 14.000,-, 3 slaapkamers en grote zolder?

Lees dan verder

Rijwoning 5400

Fase 2: bouwnummers 421 t/m 425 en 430 t/m 435

Deze ruime gezinswoning van 5,4 meter breed is extra luxe afgewerkt met een uitbouw van 1,2 meter t.p.v. de achtergevel en een luxe keukeninrichting met een stelpost van meer dan € 12.000,-! Natuurlijk kunt u de uitbouw nog uitbreiden naar 2,5 meter.

Lees hier verder

Rijwoning 5700

Fase 2: bouwnummers 451, 452, 456 en 457

Gelegen aan de Bandelier deze fijn extra brede gezinswoning van 5,7 meter breed, ervaar de leefruimte. De woningen hebben mooie royale diepe achtertuinen. De grootte van de woningen loopt uiteen van 147 tot 154 m2 en daarmee zijn deze rijwoningen perfect voor een gezin. Zeker omdat op de verdieping 3 ruime slaapkamers zijn en de grote zolder zich vrij laat indelen. Met gemak maakt u hier nog een 4e kamer. Aantrekkelijk?

Lees dan verder

Rijwoning 5700 met uitbouw

Fase 2: bouwnummers 428 t/m 429, 436 t/m 439 en 445 t/m 448

Deze extra brede gezinswoning van 5,7 meter breed zijn verdeeld over twee charmante woningrijtjes die verspreid door Linde liggen. Deze woningen zijn extra luxe afgewerkt met een uitbouw van 1,2 meter aan de achtergevel en een luxe keukeninrichting met een keukencheque van meer dan € 12.000,-! De grootte van de woningen loopt uiteen van 147 tot 154 m2 en daarmee zijn deze rijwoningen perfect voor een gezin. Zeker omdat op de verdieping 3 ruime slaapkamers zijn en de grote zolder zich vrij laat indelen. Met gemak maakt u hier nog een 4e kamer. Aantrekkelijk?

Lees dan verder

Twee-onder-één-kapwoning 5700

Fase 1: 417 en 418. Deze woningen zijn verkocht.

Boven is het huis al net zo ruim. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 woningbreed en 1 met volop ruimte voor een grote kastenwand. De badkamer heeft een ligbad en douche. Het 2e toilet zit apart op de overloop. Wel zo fijn. Dan is er nog de zeer riante zolder. Deze kunt u naar eigen idee indelen en gebruiken. Wordt het een fijne werkplek, extra slaapkamer of laat u het een grote open ruimte om te spelen, sporten en de was te doen?

Lees verder

Twee-onder-één-kapwoning 6000

Fase 1: bouwnummers 402 t/m 415, 441 t/m 444 en 470 t/m 473
– De deadline van fase 1 voor de meerwerkopties is verstreken, zie de prijslijst welke meerwerkopties in de koopsom zijn opgenomen.
Fase 2: bouwnummers 464 t/m 467

De prachtige twee-onder-een-kapwoningen van 6 meter breed staan op riante kavels en liggen schitterend. Wonen aan het park of genieten van een tuin aan het water. Waar gaat uw voorkeur naar uit? En vindt u het huis met de veranda het mooist of heeft u liever een erker in de leefkeuken? Iedereen heeft een garage én 2 parkeerplaatsen op de oprit en een groen haagje langs de voortuin.

Lees verder

Vrijstaande villa

Fase 1: bouwnummers 401, 416, 419, 440, 469 en 474
Fase 2: bouwnummer 468

Bijzonder aan de vrijstaande villa’s is de prachtige ligging aan het water of aan het park en bijna geen huis is gelijk. Waar het ene huis houtvakwerk in de gevel heeft, heeft het andere openslaande deuren aan de voorzijde. De kap met lichte knik, die doorloopt tot aan de goot van de garage, steelt altijd de show en datzelfde geldt voor de speelse uitbouw aan de zijkant van het huis. De erker aan de zijkant loopt door tot aan de zolder en zorgt voor veel sfeer in huis.

Lees verder

Duurzaam wonen

Het Lint denkt ook aan de toekomst en wordt gasloos gerealiseerd. Maar wat betekent dit praktisch gezien? Geen cv-ketel, niet meer koken op gas en geen radiatoren in huis. Maar wel een warmtepomp, vloerverwarming en elektrisch koken.

In de nieuwe woning wordt gebruikgemaakt van een warmtepomp. De warmtepomp zorgt voor de aangename temperatuur in huis én voor warm tapwater. De warmtepomp gebruikt warmte en koude uit de bodem die daarna worden overgebracht op de vloerverwarming. Met deze warmte en koude wordt de vloerverwarming op de juiste temperatuur gebracht. In de winter wordt de woning daardoor aangenaam warm, maar in de zomer koel. Want dan werkt het systeem namelijk precies andersom.

Een gasloze woning gaat verder dan alleen verwarming. Voor een gezond klimaat in de woning is ook een goede ventilatie nodig. Een veel toegepast ventilatiesysteem is balansventilatie. Balansventilatie zorgt voor de toevoer van verse, gefilterde buitenlucht naar binnen en vervuilde binnenlucht naar buiten. Tegelijkertijd wordt maar liefst 95% van de warmte die naar buiten gaat, overgedragen op de verse lucht die naar binnen wordt geblazen. Hierdoor heeft de vers aangevoerde lucht nagenoeg dezelfde temperatuur als de kamertemperatuur. Dit zorgt voor meer wooncomfort en minder verwarmingskosten! Voor de werking van de diverse apparaten is elektriciteit nodig. Deze energie kan worden opgewekt via de zonnepanelen op het dak.

Een duurzame woning biedt niet alleen een financieel voordeel voor je energierekening. Ook hypotheekverstrekkers denken graag mee. In veel gevallen bieden zij een extra rentekorting aan of een hoger financieringsbedrag. De VON-prijzen zijn exclusief de kosten voor het energiesysteem. Als koper heeft u de keuze om het energiesysteem te kopen of te huren. De kosten voor het energiesysteem zullen tijdens start verkoop bekend zijn.

Het groene hart van de wijk

Het Lint vormt het groene hart van Hoog Dalem waar alles samenkomt. Het 800 meter lange park nodigt niet alleen uit tot spelen, wandelen en verblijven, het fungeert ook als klimaatbuffer en versterkt het biodiverse landschap. Bijzonder is hoe het park al het groen en water in Hoog Dalem als het ware ‘aan elkaar rijgt’. Meerdere fiets- en wandelroutes doorkruisen het gebied en daarmee vormt het een belangrijke schakel in het netwerk van Hoog Dalem en de verbinding naar de omgeving.

Refererend aan de Hollandse Waterlinie is het park vormgegeven als een langgerekt, verdiept grasland met aan beide zijden hoger gelegen ‘woonterpen’. Behalve de meanderende wadi is gekozen voor een speelsheid in paden en beplantingen. Zelfs de speelplekken hebben een natuurlijke uitstraling met een variatie aan speeltoestellen en speelaanleidingen. Om het geheel af te maken krijgen alle voortuinen groene hagen. Dit zorgt voor een vriendelijke, eenduidige uitstraling én draagt bij aan de biodiversiteit in de wijk. Hier wilt u komen, blijven én terugkomen! Voor meer informatie over het groene hart van de wijk, bekijk de pagina over het park: Het Lint – Hoog Dalem

Deelgebieden

Hoog Dalem bestaat uit vier deelgebieden:

Deelgebied De Eilanden
 
Deelgebied Het Lint
 
Deelgebied De Donken
 
Deelgebied Het Centrum
 

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Femke Vink
leuk! makelaars Femke Vink
Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder