Proef de sfeer van de verschillende deelgebieden in Hoog Dalem

Deelgebieden

Hoog Dalem bestaat uit vier deelgebieden:

De Eilanden
Deelgebied De Eilanden In De Eilanden gebeurt op dit moment veel. Een aantal fases is al verkocht en er wordt volop gebouwd, maar er komt nog meer. Dus als de gedachte van wonen op een chic eiland u aanspreekt en u dagelijks wilt genieten van zicht op water en groen, houd dan deze website even in de gaten. In de laatste fase van De Eilanden komen nog verschillende twee-onder-een-kapwoningen en enkele vrijstaande woningen ruime kavels. Met HOMESTUDIOS is het mogelijk om de woning volledig af te werken. Kies voor de op maat aangeboden afwerkpakketten en creëer uw droomhuis.
Meer info
Het Lint
Deelgebied Het Lint In het midden van de wijk (in de groene zone) komt Het Lint waar langs een boomrijke laan in parkachtige setting veel verschillende woningen, de school én zorgvoorzieningen komen. De ontwikkeling van dit deelgebied is in volle gang. Dit deel is te herkennen aan de ruime opzet midden in het groen! We verwachten u vanaf 2021 meer te kunnen vertellen over de plannen D1 en D2.
Meer info
De Donken
Deelgebied De Donken De Donken is het meest zuidelijke deelgebied van Hoog Dalem. Hier werden de eerste huizen van Hoog Dalem gebouwd. Meerdere kleinschalige buurtjes liggen hier als forten in het groen en worden inmiddels met plezier bewoond.
Meer info
Het Centrum
Deelgebied Het Centrum In het Centrum van Hoog ligt het winkelcentrum dat volledig in de stijl van een fort is gebouwd. De vele winkels en supermarkten hebben al een tijdje geleden de deuren geopend. Ook het gros van de woningen is al gebouwd. Er komt nog één appartementengebouw tegenover het winkelcentrum. Het Spoel krijgt een zgn zorgplint op de begane grond. Laat uw gegevens achter als u meer wilt weten over dit prachtige plan.
Meer info

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Femke Vink
leuk! makelaars Femke Vink
Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder