Hoog Dalem is echt een fijne plek om te wonen. Hier geniet u van het beste van twee werelden. De gezelligheid van het levendige stadshart van Gorinchem en de rust en ruimte van het groene, waterrijke oerhollandse landschap buiten de stad. Beide zijn in Hoog Dalem binnen handbereik. Wandelen, fietsen en varen, of juist de levendigheid opzoeken in de stad, het kan allemaal met gemak vanuit uw huis in Hoog Dalem. Om de hoek in de wijk vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft: winkels, scholen en zorg. Hoog Dalem is een prachtige uitvalsbasis waar het heerlijk thuiskomen is.

Écht Hoog Dalem

ruim wonen temidden van groen en water
in de sfeer van de Hollandse Waterlinie
kindvriendelijke, veilige buurtjes
alle voorzieningen om de hoek
Gorinchem én de natuur binnen handbereik

Wonen in de sfeer van de Hollandse Waterlinie

Het wordt een bijzondere wijk. Hier woont u in de sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In Hoog Dalem heeft u de ruimte. Veilige, kindervriendelijke buurtjes liggen omringd door groen en water. Net als de stoere forten van vroeger. Ook de architectuur van de woningen in Hoog Dalem is geïnspireerd op dit unieke verleden. Authentiek wonen dus, maar dan wel met alle voordelen van nieuwbouw. Hoog Dalem is écht.

  • Gorinchem
  • Gorinchem
  • Gorinchem
  • Sfeerimpressie Hoog Dalem
  • Gorinchem
  • Hoog Dalem
  • Sfeerimpressie Hoog Dalem

Zó ligt Hoog Dalem

Hoog Dalem is ideaal gelegen. De nieuwe wijk ligt mooi in het groen, aan de rand van het mooie buitengebied ten zuidoosten van Gorinchem. De andere twee zijdes van Hoog Dalem worden begrensd door de Spijksesteeg en de Griendweg. Scholen, kinderdagverblijf, winkels en zorgverzieningen liggen op loop- en fietsafstand. In de gezellige historische binnenstad van Gorinchem bent u al na 10 minuten fietsen of een kwartiertje met de bus. En gaat u verder weg? De snelweg ligt op een paar minuten rijden. Ook bent u binnen 20 minuten op het station, waar elk kwartier een trein vertrekt.

Deelgebieden

Hoog Dalem bestaat uit vier deelgebieden:  De EilandenHet Lint, Donken (al grotendeels gerealiseerd), Centrum Hoog Dalem (alle woningen en appartementen verkocht). Ieder gebied heeft zijn eigen sfeer én een ander woningaanbod. Als Hoog Dalem helemaal af is, staan er zo’n 1.400 woningen en een winkelcentrum met onder andere twee supermarkten en verschillende kleinere winkels. Verken alle deelgebieden van Hoog Dalem.

Lekker naar buiten in Gorinchem

Belangstelling?

Schrijf u nu in en we houden u op de hoogte!

Schrijf u in »

Planning

Dat Hoog Dalem een fijne plek om te wonen wordt, is nu al te zien. Er wordt al volop gewoond, gewerkt en gebouwd in Hoog Dalem. Kinderen spelen buiten, tuinen kleuren groen en het begint al lekker te leven.

Op dit moment zijn alle woningen in deelgebied De Donken gerealiseerd. Ook alle woningen en het winkelcentrum in Centrum Hoog Dalem zijn inmiddels gerealiseerd. Op dit moment worden de eerste woningen opgeleverd in deelgebied De Eilanden en wordt er nog volop gebouwd. De verkoop van fase 3.1 is gestart. Fase 3 bestaat uit totaal 65 woningen en zal in twee fases in verkoop gaan (fase 3.1 bestaat uit 49 woningen en fase 3.2 uit 16 woningen).

Bekijk het actuele woningaanbod Lees het laatste nieuws

Contact

 

Jesper van Veen

Jesper van Veen

Koster Makelaardij

Bel mij direct
0183-630030E-mail mij direct
Stefan Schreuder

Stefan Schreuder

Van der Brugge makelaardij

Bel mij direct
0183–635011E-mail mij direct