In Hoog Dalem komt al het goede samen
Ook voor u?

Ontdek jouw nieuwe wijk

In de jaren ‘90 werd de bouw van de eerste huizen in Hoog Dalem gestart. En kijk nu eens! Hoog Dalem is al zo mooi geworden en met de jaren wordt dat alleen maar beter. Hier kunnen kinderen veilig opgroeien en vrienden maken voor het leven. Maar ook als u geen kinderen heeft, of als ze de deur alweer uit zijn, is het fijn wonen in Hoog Dalem. Gewoon omdat in de wijk al het goede samenkomt.

Het winkelcentrum dat gebouwd is in de stijl van een fort heeft tal van leuke winkels en 2 supermarkten, overal is er water en veel groen en wie wil, is zo in hartje Gorinchem,

op de snelweg of in de prachtige natuur die deze plek rijk is. In de toekomst komen er ook zorgvoorzieningen en een school in de wijk.

Hoog Dalem bestaat uit vier deelgebieden met straks totaal 1400 woningen. De Eilanden, Het Lint, De Donken en Centrum Hoog Dalem hebben allemaal hun eigen sfeer en kwaliteit. Door het thema van de Hollandse Waterlinie consequent door te voeren straalt de wijk straks eenheid uit. Bekijk de verschillende deelgebieden en ontdek waar u zou willen wonen.

Deelgebieden

Hoog Dalem bestaat uit vier deelgebieden:

Deelgebied De Eilanden
 
Deelgebied Het Lint
 
Deelgebied De Donken
 
Deelgebied Het Centrum
 

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Femke Vink
leuk! makelaars Femke Vink
Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder