Binnenkort in de verkoop Het Lint fase Linde

Medio 2022 zal de verkoop van Het Lint fase Linde starten. Deze fase zal het vervolg zijn van de populaire fases van Het Lint Zilverlinde en Populier. Linde bestaat uit totaal 74 woningen; rijwoningen, (geschakelde) twee-onder-een-kapwoning en vrijstaande woningen. Het Lint is centraal gelegen middenin Hoog Dalem tussen De Donken en De Eilanden. Het Lint is fraai vormgegeven in een parkachtige setting met ruimte voor groen, water en spelen! Dit laatste deelplan in Hoog Dalem bestaat uit verschillende, kleinschalige, woonbuurtjes gescheiden door bomen en struiken die ook in de omgeving voorkomen. Wilt u meer weten over de voorzieningen en het park in Het Lint, kijk dan op de pagina over Het Lint Het Lint – Hoog Dalem

Sneak preview

Met plezier delen wij het eerste schetsbeeld om u een indruk te geven van dit mooie project. Op het schetsbeeld worden de vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoning afgebeeld. Naar verwachting zullen wij in mei starten met de pre-sale. Tijdens de pre-sale laten we u de verschillende woningtypen zien en delen we de plattegronden én circa vanaf-prijzen. Ook zal er dan meer beeldmateriaal en informatie beschikbaar zijn.

Situatiekaart Het Lint

Wonen aan het groene hart van de wijk. Midden in Hoog Dalem komt een geweldig park om te spelen, zitten, sporten en te wandelen. Het park ligt in deelgebied Het Lint, de laatste buurt waar nieuwbouwwoningen verkocht worden. Wie een woning koopt in Het Lint, woont op een van de mooiste plekken van Hoog Dalem! Pakt u deze unieke kans?

Inschrijven

Wordt u ook zo enthousiast van deze woningen? Schrijf u dan nu in voor de algemene nieuwsbrief en/of deelgebieden en wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Momenteel zijn de woningen nog niet in de verkoop en kunt u zich nog niet inschrijven op een bouwnummer. De woningen zullen naar verwachting medio 2022 in de verkoop gaan.

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder
Stefan Schreuder
leuk! makelaars Yvonne van der Kevie