In Het Lint De Populier zijn alle woningen verkocht

Schrijf u in voor de algemene nieuwsbrief en we houden up de hoogte van de volgende fases in Het Lint.

Met plezier laten we u kennismaken met De Populier, het prachtige vervolg op deelplan Zilverlinde in Het Lint. Ook hier woont u direct aan het park en geniet u van een ultiem fijn buitenleven. Wonen omringd door natuur, dus alle ruimte om veilig buiten te spelen en te ontspannen. Vriendjes zijn hier zo gemaakt en buren leert u snel kennen. Even een praatje als u met de hond wandelt, met z’n allen barbecueën of misschien organiseren jullie wel een sportmiddag voor de straat in het park.

Spreekt deze gedachte u aan? En bent u op zoek naar een vier-onder-één-kapwoning, twee-onder-een-kapwoning, geschakelde twee-onder-één-kapwoning of vrijstaand huis met tuin direct aan het park? Lees dan verder en laat u verleiden. De Populier bestaat uit 26 woningen en ligt net als Zilverlinde tussen het park en de Laag Dalemseweg, een boomrijke laan.

Besluit u hier te kopen, dan bent u klaar voor de toekomst. De woningen zijn duurzaam ontworpen en voldoen aan de hoge eisen die er tegenwoordig worden gesteld. Het resultaat is een energiezuinig én heel comfortabel huis dat wordt voorzien van een warmtepomp, warmte terugwinsysteem en pv-panelen.

Het leuke is dat u als koper wordt uitgenodigd bij Homestudio’s voor de afwerking van uw woning na oplevering. Denk hierbij aan de gesprekken over de keuken en de eventuele afwerking van wanden, vloeren en trap. Een geweldige showroom waar u geïnspireerd en geïnformeerd wordt. Hier maakt u keuzes die dit huis tot uw droomhuis maken.

Het groene hart van de wijk

Het Lint vormt het groene hart van Hoog Dalem waar alles samenkomt. Het 800 meter lange park nodigt niet alleen uit tot spelen, wandelen en verblijven, het fungeert ook als klimaatbuffer en versterkt het biodiverse landschap. Bijzonder is hoe het park al het groen en water in Hoog Dalem als het ware ‘aan elkaar rijgt’. Meerdere fiets- en wandelroutes doorkruisen het gebied en daarmee vormt het een belangrijke schakel in het netwerk van Hoog Dalem en de verbinding naar de omgeving.

Refererend aan de Hollandse Waterlinie is het park vormgegeven als een langgerekt verdiept grasland met aan beide zijdes hoger gelegen ‘woonterpen’. Behalve de meanderende wadi is gekozen voor een speelsheid in paden en beplantingen. Zelfs de speelplekken hebben een natuurlijke uitstraling met een variatie aan speeltoestellen en speelaanleidingen. Om het geheel af te maken, krijgen alle voortuinen groene hagen. Dit zorgt voor een vriendelijke, eenduidige uitstraling én draagt bij aan de biodiversiteit in de wijk. Hier wilt u komen, blijven én terugkomen!

En als bewoner van De Populier kunt u straks ook zelf een bijdrage leveren aan een klimaatbestendige en biodiverse woonomgeving! Lees daarover meer in deze brochure.

Woningtypes

Zoekt u een woning met veel leefruimte? En wilt u nieuw en comfortabel wonen in alle rust zonder het stadse leven te hoeven missen? Verken dan de woningen in Het Lint!

Het woningprogramma van de Populier bestaat uit een mix van 8 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen van ca. 152 – 155 m², 8 twee-onder-één-kapwoningen met garage van ca. 168 – 184 m², 8 vier-onder-één-kapwoning van ca. 141 – 151 m² en tenslotte komen er nog 2 vrijstaande woning met garage van 174 m². Alle woningen liggen op ruime percelen die voorzien zijn van mee ontworpen groene erfafscheidingen.

Kavelkaart

Filteren op:
X
Zoekopdracht

Aanbieding

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Perceeloppervlak

Perceeloppervlak

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Vier-onder-één-kapwoning (hoekwoning)

Deze hoekwoning is wel heel aantrekkelijk. Tenminste, als u op zoek bent naar een ruime woning op een extra brede kavel. Door de hoekligging woont u nog vrijer en de ligging van de tuinen is ideaal. Deze hoekwoning van 140 tot 151 m2 is er met langsgevel of topgevel. Welke vindt u het mooist? Klik verder en lees meer. Wie weet woont u straks aan één van de mooie straatje in De Populier.

Lees verder

Vier-onder-één-kapwoning (tussenwoning)

Elk huis in De Populier heeft iets wat hem aantrekkelijk en uniek maakt. Deze rijwoningen van 5,70 meter breed zijn onderdeel van een rijtje van vier. Kleinschalig en vriendelijk, maar wel heel ruim van binnen! Dankzij het woonoppervlakte van 140 tot 147 m2 zijn deze rijwoningen perfect voor een gezin. Geniet straks van een fijne tuin én het feit dat u hier aan het park van Hoog Dalem woont. Benieuwd? We vertellen graag meer.

Lees verder

Geschakelde twee-onder-één-kapwoning

Praktisch aan het park komen 8 prachtige geschakelde twee-onder-één-kapwoningen. Heel charmant om te zien en ook nog eens ontzettend ruim, door de breedte van bijna 8 meter. Parkeer straks uw auto op de oprit en voel gelijk die ontspanning. Bent u op zoek naar een gloednieuw, duurzaam huis met geweldige leefkeuken, 3 slaapkamers en grote zolder? Lees dan verder!

Lees verder

Twee-onder-één-kapwoning

Aan het park en de mooie laan komen in totaal 8 twee-onder-een-kapwoningen met ieder 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Kom binnen en laat u verrassen door de chique hal met 2 paar openslaande deuren naar de woonkamer en keuken. Wat een warm welkom! De tweekapper is er in twee varianten. Kiest u voor 165 of 184 m2 woonoppervlakte? En hoe gaat u de zolder indelen? Lees snel verder.

Lees verder

Vrijstaand huis

Direct aan het park komt dit prachtige vrijstaande huis met een zee aan leefruimte en vele extra’s. Via de grote ramen beleeft u de groene omgeving tot op de bank. Kiest u voor dit huis, dan kiest u voor ongekend luxe en vrij wonen op één van de mooiste plekjes van Hoog Dalem. Een unieke kans. Benieuwd hoe het huis er van binnen uitziet? Klik verder.

Lees verder

Prijslijst

Swipe voor alle kolommen
Bekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk typeBekijk type
Bouwnummer Woningtype Prijs (v.o.n.) Perceeloppervlak Woonopp. Kamers Plattegrond
212Geschakelde twee-onder-één-kapwoningVerkocht222 m²155 m²5 pdf download
213Geschakelde twee-onder-één-kapwoningVerkocht202 m²152 m²5 pdf download
214Geschakelde twee-onder-één-kapwoningVerkocht200 m²152 m²5 pdf download
215Geschakelde twee-onder-één-kapwoningVerkocht207 m²155 m²5 pdf download
218Geschakelde twee-onder-één-kapwoningVerkocht208 m²155 m²5 pdf download
219Geschakelde twee-onder-één-kapwoningVerkocht200 m²152 m²5 pdf download
220Geschakelde twee-onder-één-kapwoningVerkocht201 m²152 m²5 pdf download
221Geschakelde twee-onder-één-kapwoningVerkocht225 m²155 m²5 pdf download
208Twee-onder-één-kapwoningenVerkocht301 m²168 m²5 pdf download
209Twee-onder-één-kapwoningenVerkocht301 m²171 m²5 pdf download
210Twee-onder-één-kapwoningenVerkocht300 m²172 m²5 pdf download
211Twee-onder-één-kapwoningenVerkocht296 m²184 m²5 pdf download
222Twee-onder-één-kapwoningenVerkocht321 m²168 m²5 pdf download
223Twee-onder-één-kapwoningenVerkocht282 m²175 m²5 pdf download
224Twee-onder-één-kapwoningenVerkocht282 m²168 m²5 pdf download
225Twee-onder-één-kapwoningenVerkocht323 m²184 m²5 pdf download
200Vier-onder-één-kapwoning (hoekwoning)Verkocht201 m²140 m²5 pdf download
203Vier-onder-één-kapwoning (hoekwoning)Verkocht221 m²151 m²5 pdf download
204Vier-onder-één-kapwoning (hoekwoning)Verkocht259 m²151 m²5 pdf download
207Vier-onder-één-kapwoning (hoekwoning)Verkocht210 m²140 m²5 pdf download
201Vier-onder-één-kapwoning (tussenwoning)Verkocht144 m²140 m²5 pdf download
202Vier-onder-één-kapwoning (tussenwoning)Verkocht144 m²147 m²5 pdf download
205Vier-onder-één-kapwoning (tussenwoning)Verkocht150 m²147 m²5 pdf download
206Vier-onder-één-kapwoning (tussenwoning)Verkocht150 m²140 m²5 pdf download
216Vrijstaande woningVerkocht451 m²174 m²5 pdf download
226Vrijstaande woningVerkocht516 m²174 m²5 pdf download

Duurzaam wonen

Het Lint denkt ook aan de toekomst en wordt gasloos gerealiseerd. Maar wat betekent dit voor praktisch gezien? Geen CV-ketel, niet meer koken op gas en geen radiatoren in huis. Maar wel een warmtepomp, vloerverwarming en elektrisch koken.
In de nieuwe woning wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp. De warmtepomp zorgt voor de aangename temperatuur in huis én voor warm tapwater. De warmtepomp gebruikt warmte en koude uit de bodem, die daarna wordt overgebracht op de vloerverwarming. Met deze warmte en koude wordt de vloerverwarming op de juiste temperatuur gebracht. In de winter wordt de woning daardoor aangenaam warm, maar in de zomer koel. Want dan werkt het systeem namelijk precies andersom.
Een gasloze woning gaat verder dan alleen verwarming. Voor een gezond klimaat in de woning is ook een goede ventilatie nodig. Een veel toegepast ventilatiesysteem is balansventilatie. Balansventilatie zorgt voor de toevoer van verse, gefilterde buitenlucht naar binnen en vervuilde binnenlucht naar buiten. Tegelijkertijd wordt maar liefst 95% van de warmte die naar buiten gaat overgedragen op de verse lucht die naar binnen wordt geblazen. Hierdoor heeft de vers aangevoerde lucht nagenoeg dezelfde temperatuur als de kamertemperatuur. Dit zorgt voor meer wooncomfort en minder verwarmingskosten!
Voor de werking van de diverse apparaten is elektriciteit nodig. Deze energie kan worden opgewekt via de zonnepanelen op het dak.

Een duurzame woning biedt niet alleen een financieel voordeel voor je energierekening. Ook hypotheekverstrekkers denken graag mee. In veel gevallen bieden zij een extra rentekorting aan of een hoger financieringsbedrag.

Inschrijven

De eerste inschrijftermijn is gesloten, u kunt zich nu inschrijven als reserve kandidaat voor de woningen in Het Lint fase De Populier. Schrijf u hier in voor een woning in Het Lint, u zult dan een persoonlijke link ontvangen. De link brengt u naar een persoonlijke pagina op de website van Het Lint waar u zich definitief kunt inschrijven voor een woning. Begin volgend jaar zullen wij in de verkoop gaan met de volgende fase in Het Lint, zodra daar meer over bekend is zullen wij u op de hoogte houden middels een nieuwsbrief. Schrijf u hier in voor de algemene nieuwsbrief van het Lint.

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder
Stefan Schreuder
leuk! makelaars Yvonne van der Kevie