Welkom in Het Lint deelplan De Populier

Met plezier laten we u kennismaken met De Populier, het prachtige vervolg op deelplan Zilverlinde in Het Lint. Ook hier woont u direct aan het park en geniet u van een ultiem fijn buitenleven. Wonen omringd door natuur, dus alle ruimte om veilig buiten te spelen en te ontspannen. Vriendjes zijn hier zo gemaakt en buren leert u snel kennen. Even een praatje als u met de hond wandelt, met z’n allen barbecueën of misschien organiseren jullie wel een sportmiddag voor de straat in het park.

Spreekt deze gedachte u aan? En bent u op zoek naar een rijwoning, hoekwoning, twee-onder-een-kapwoning of vrijstaand huis met tuin direct aan het park? Lees dan verder en laat u verleiden. De Populier bestaat uit 26 woningen en ligt net als Zilverlinde tussen het park en de Laag Dalemseweg, een boomrijke laan.

Besluit u hier te kopen, dan bent u klaar voor de toekomst. De woningen zijn duurzaam ontworpen en voldoen aan de hoge eisen die er tegenwoordig worden gesteld. Het resultaat is een energiezuinig én heel comfortabel huis dat wordt voorzien van een warmtepomp, warmte terugwinsysteem en pv-panelen.

Het leuke is dat u als koper wordt uitgenodigd bij Homestudio’s voor de afwerking van uw woning na oplevering. Denk hierbij aan de gesprekken over de keuken en de eventuele afwerking van wanden, vloeren en trap. Een geweldige showroom waar u geïnspireerd en geïnformeerd wordt. Hier maakt u keuzes die dit huis tot uw droomhuis maken.

Het groene hart van de wijk

Het Lint vormt het groene hart van Hoog Dalem waar alles samenkomt. Het 800 meter lange park nodigt niet alleen uit tot spelen, wandelen en verblijven, het fungeert ook als klimaatbuffer en versterkt het biodiverse landschap. Bijzonder is hoe het park al het groen en water in Hoog Dalem als het ware ‘aan elkaar rijgt’. Meerdere fiets- en wandelroutes doorkruisen het gebied en daarmee vormt het een belangrijke schakel in het netwerk van Hoog Dalem en de verbinding naar de omgeving.

Refererend aan de Hollandse Waterlinie is het park vormgegeven als een langgerekt verdiept grasland met aan beide zijdes hoger gelegen ‘woonterpen’. Behalve de meanderende wadi is gekozen voor een speelsheid in paden en beplantingen. Zelfs de speelplekken hebben een natuurlijke uitstraling met een variatie aan speeltoestellen en speelaanleidingen. Om het geheel af te maken, krijgen alle voortuinen groene hagen. Dit zorgt voor een vriendelijke, eenduidige uitstraling én draagt bij aan de biodiversiteit in de wijk. Hier wil je komen, blijven én terugkomen!

Woningtype

Zoekt u een woning met veel leefruimte? En wilt u nieuw en comfortabel wonen in alle rust zonder het stadse leven te hoeven missen? Verken dan de woningen in Het Lint!

Het woningprogramma van de Populier bestaat uit een mix van 8 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen van ca. 152 – 155 m², 8 twee-onder-één-kapwoningen met garage van ca. 168 – 184 m², 8 vier-onder-één-kapwoning van ca. 141 – 151 m² en tenslotte komt er nog 1 vrijstaande woning met garage van 174 m². Alle woningen liggen op ruime percelen die voorzien zijn van mee ontworpen groene erfafscheidingen.

Vier-onder-één-kapwoning (tussenwoning)

Elk huis in De Populier heeft iets wat het aantrekkelijk en uniek maakt. Deze rijwoningen van 5,70 meter breed zijn onderdeel van een rijtje van vier. Kleinschalig en vriendelijk, maar wel heel ruim van binnen! Dankzij het woonoppervlakte van 141 tot 147 m2 zijn deze rijwoningen perfect voor een gezin. Geniet straks van een fijne tuin én het feit dat u hier aan het park van Hoog Dalem woont. Benieuwd? We vertellen graag meer.

ca. vanaf €375.000,- v.o.n.

Lees verder

Vier-onder-één-kapwoning (hoekwoning)

Deze hoekwoning is wel heel aantrekkelijk. Tenminste, als u op zoek bent naar een ruime woning op een extra brede kavel. Door de hoekligging woont u nog vrijer en de ligging van de tuinen is ideaal. Deze hoekwoning van 141 tot 151 m2 is er met langsgevel of topgevel. Welke vindt u het mooist? Klik verder en lees meer. Wie weet woont u straks aan één van de mooie straatje in De Populier.

ca. vanaf  €395.000,- v.o.n.

Lees verder

Geschakelde twee-onder-één-kapwoning

Praktisch aan het park komen 8 prachtige geschakelde twee-onder-één-kapwoningen. Heel charmant om te zien en ook nog eens ontzettend ruim, door de breedte van bijna 8 meter. Parkeer straks uw auto op de oprit en voel gelijk die ontspanning. Bent u op zoek naar een gloednieuw, duurzaam huis met geweldige leefkeuken, 3 slaapkamers en grote zolder? Lees dan verder!

ca. vanaf  €460.000,- v.o.n.

Lees verder

Twee-onder-één-kapwoning

Aan het park en de mooie laan komen in totaal 8 twee-onder-een-kapwoningen met ieder 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Kom binnen en laat u verrassen door de chique hal met 2 paar openslaande deuren naar de woonkamer en keuken. Wat een warm welkom! De tweekapper is er in een variant met een dwarskap en een variant met een langskap? Welke kiest u? En hoe gaat u de zolder indelen? Lees snel verder.

ca. vanaf  €525.000,- v.o.n.

Lees verder

Vrijstaand huis

Direct aan het park komt dit prachtige vrijstaande huis met een zee aan leefruimte en vele extra’s. Via de grote ramen beleeft u de groene omgeving tot op de bank. Kiest u voor dit huis, dan kiest u voor ongekend luxe en vrij wonen op één van de mooiste plekjes van Hoog Dalem. Een unieke kans. Benieuwd hoe het huis er van binnen uitziet? Klik verder.

ca. vanaf  €670.000,- v.o.n.

Lees verder

Ontdek heerlijk wonen in Het Lint, De Populier

Inschrijven

We zijn heel benieuwd welk huis u het mooist vind. Laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat, dan houden we u als eerste op de hoogte van dit woningtype. Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om een woning in Het Lint De Populier te kopen. Naar verwachting gaan de woningen in september 2021 in de verkoop.

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Jesper van Veen
Koster Makelaardij Jesper van Veen
Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder