Het Lint fase Populier (D2)

Binnenkort in de verkoop, Het Lint fase Populier (D2)

Na het grote succes van Zilverlinde zijn we blij dat we weer een nieuw plan in Het Lint aan u mogen voorstellen. Na de zomer start de verkoop van De Populier. De woningen zijn gelegen direct naast het project Zilverlinde. De 26 woningen zijn rijwoningen, (geschakelde) twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Het Lint is fraai vormgegeven in een parkachtige setting met ruimte voor groen, water en spelen! Dit laatste deelplan in Hoog Dalem bestaat uit verschillende, kleinschalige, woonbuurtjes gescheiden door bomen en struiken die ook in de omgeving voorkomen.

Het Lint kenmerkt zich door een landelijke lintbebouwing met veel groen en water met behoud van een open karakter. Zo ontstaat ruimte om te spelen, te picknicken en bessen te plukken. Deze groene opzet trekt het oorspronkelijke landschap de wijk in.

 

Meer informatie over het project

De verwachting is dat de woningen in juli 2021 in pre-sale komen. Tijdens de pre-sale kunt u alvast kennis maken met de diverse woningtypes die in deze fase worden gerealiseerd. Ook zal tijdens de pre-sale de vanaf v.o.n.-prijzen gecommuniceerd worden. Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om een woning in deze fase te kopen. De woningen komen na de zomer in de verkoop. Schrijf u nu in als belangstellende en we houden u middels nieuwsbrieven op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Jesper van Veen
Koster Makelaardij Jesper van Veen
Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder