Het Lint
Fase Zilverlinde (D1)

De eerste fase van Het Lint nu in de verkoop.

De verkoop van Het Lint Zilverlinde (D1), de eerste fase van Het Lint, is nu in de verkoop. Zilverlinde bestaat uit totaal 40 woningen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoning en vrijstaande woningen. Het Lint is centraal gelegen middenin Hoog Dalem tussen De Donken en De Eilanden. Het Lint is fraai vormgegeven in een parkachtige setting met ruimte voor groen, water en spelen! Dit laatste deelplan in Hoog Dalem bestaat uit verschillende, kleinschalige, woonbuurtjes gescheiden door bomen en struiken die ook in de omgeving voorkomen.

Het Lint kenmerkt zich door een landelijke lintbebouwing met veel groen en water met behoud van een open karakter. Zo ontstaat ruimte om te spelen, te picknicken en bessen te plukken. Deze groene opzet trekt het oorspronkelijke landschap de wijk in.

Parkachtige setting en bijzondere architectuur

Het Lint is het groene middengebied van Hoog Dalem. Tussen de woningen aan de Linten ligt het grote, groene park die sfeer en karakter geeft aan Hoog Dalem. Hier is ruimte om te sporten, te spelen en te recreëren. Zilverlinde wordt een gezellige en autoluwe woonbuurt met een eigentijdse uitstraling.

Prachtig gelegen aan de boomrijke Laag Dalemseweg met zicht op het park. Alle woningen liggen op ruime percelen die voorzien zijn van mee ontworpen groene erfafscheidingen. De bijzondere architectuur met rijke detaillering, een smaakvol kleurenpallet, afwisseling in dakvorm en -hoogte zorgen ervoor dat elke straat een eigen karakter krijgt. In Hoog Dalem wordt gewoond, gewerkt en gebouwd. De wijk begint al lekker te leven. Dankzij de speelse en groene opzet is het een heel fijne plek voor kinderen om op te groeien.

Woningtype

Zoekt u een woning met veel leefruimte? En wilt u nieuw en comfortabel wonen in alle rust zonder het stadse leven te hoeven missen? Verken dan de woningen in Het Lint!

Het woningprogramma van de Zilverlinde bestaat uit een mix van 10 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen van ca. 152 – 156 m², 12 twee-onder-één-kapwoningen met garage van ca. 168 – 184 m², 17 rijwoningen van ca. 123 – 147 m² en tenslotte komt er nog 1 vrijstaande woning met garage van 174 m². Alle woningen liggen op ruime percelen die voorzien zijn van mee ontworpen groene erfafscheidingen.

Duurzaam wonen

Het Lint denkt ook aan de toekomst en wordt gasloos gerealiseerd. Maar wat betekent dit voor praktisch gezien? Geen CV-ketel, niet meer koken op gas en geen radiatoren in huis. Maar wel een warmtepomp, vloerverwarming en elektrisch koken.
In de nieuwe woning wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp. De warmtepomp zorgt voor de aangename temperatuur in huis én voor warm tapwater. De warmtepomp gebruikt warmte en koude uit de bodem, die daarna wordt overgebracht op de vloerverwarming. Met deze warmte en koude wordt de vloerverwarming op de juiste temperatuur gebracht. In de winter wordt de woning daardoor aangenaam warm, maar in de zomer koel. Want dan werkt het systeem namelijk precies andersom.
Een gasloze woning gaat verder dan alleen verwarming. Voor een gezond klimaat in de woning is ook een goede ventilatie nodig. Een veel toegepast ventilatiesysteem is balansventilatie. Balansventilatie zorgt voor de toevoer van verse, gefilterde buitenlucht naar binnen en vervuilde binnenlucht naar buiten. Tegelijkertijd wordt maar liefst 95% van de warmte die naar buiten gaat overgedragen op de verse lucht die naar binnen wordt geblazen. Hierdoor heeft de vers aangevoerde lucht nagenoeg dezelfde temperatuur als de kamertemperatuur. Dit zorgt voor meer wooncomfort en minder verwarmingskosten!
Voor de werking van de diverse apparaten is elektriciteit nodig. Deze energie kan worden opgewekt via de zonnepanelen op het dak.

Een duurzame woning biedt niet alleen een financieel voordeel voor je energierekening. Ook hypotheekverstrekkers denken graag mee. In veel gevallen bieden zij een extra rentekorting aan of een hoger financieringsbedrag.

superuserfam01

Filteren op:
X
Zoekopdracht

Aanbieding

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Perceeloppervlak

Perceeloppervlak

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Ontdek heerlijk wonen in Het Lint

Inschrijven

De eerste inschrijftermijn is gesloten, u kunt zich nu inschrijven als reserve kandidaat voor de woningen in Het Lint fase Zilverlinde. In het inschrijfformulier is het mogelijk om een of meerdere woningtypes als voorkeur aan te geven. Na de zomer zullen wij in de verkoop gaan met de volgende fase in Het Lint, zodra daar meer over bekend is zullen wij u op de hoogte houden middels een nieuwsbrief. Schrijf u hier in voor een woning in Het Lint.

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Femke Vink
leuk! makelaars Femke Vink
Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder