De Eilanden

Laatste fase De Eilanden in verkoop

De verkoop van fase 3.2, de laatste fase van De Eilanden is van start gaan nu fase 3.1 nagenoeg is uitverkocht en de bouw is begonnen. Fase 3 De Eilanden bestaat uit totaal 65 woningen en is opgesplitst in twee fases (fase 3.1 bestaat uit 49 woningen en fase 3.2 uit 16 woningen). Fase 3 ligt in het noord oostelijke gedeelte van Hoog Dalem en volgt op de ontwikkeling en realisatie van het naast gelegen fase 2 van De Eilanden. Het nieuwe Centrum Hoog Dalem met zijn supermarkten en leuke winkels ligt op een steenworp afstand dus u kunt lopend of met de fiets uw dagelijkse boodschappen doen.

De Eilanden Fase 3

Speelse opzet

Fase 3 van De Eilanden zal net als de andere eilanden speels worden opgezet in de kenmerkende sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De besloten buurtjes en de groene lanen geven de wijk een gezellige sfeer. Er komt ook een groen parkje met speelvoorzieningen zodat de kinderen zich ook kunnen vermaken in de wijk. Om het hele eiland komt water en het is alleen te bereiken via bruggetjes. Hiermee krijgt u ook echt het unieke gevoel van het wonen op een eiland.

Diversiteit in de straatbeelden

De architectuur van de woningen is wat robuuster dan die van de andere eilanden en sluit hierdoor goed aan op de oorsprong van het gebied van de Hollandse Waterlinie. Door de grote ramen en erkers hebben de woningen een stoer karakter. De verschillende kleuren gevelstenen, topgevels en verspringende gevels zorgen voor de diversiteit in de straatbeelden en geven elke woning een unieke uitstraling. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren  in één van de diverse openbare parkeerkoffers parkeren of op eigen terrein en een enkele zelfs met garage.

Woningtype

Het woningprogramma bestaat uit een mix van 4 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen met garage van 168 – 172 m² en 10 twee-onder-één-kapwoningen met garage van 168 – 179 m². Tenslotte komen er nog  2 vrijstaande woningen met garage van 173 m². De meeste woningen hebben ruime kavels waarbij de woningen in blok C (bnr 314 t/m 323) direct aan het water grenzen en een groot deel waaronder beide vrijstaande woningen aan de voorzijde uitkijken op een groene speelwijde. De woningen zijn Noord, Noord-Oost en Noord-West georiënteerd.

Geheel gasloos

Ook fase 3 van De Eilanden zal geheel gasloos zijn. Hiermee bent u voorbereid op de toekomst. De hoge energieprestatie in dit project wordt onder andere bereikt door de woningen te voorzien van elektrische combiwarmtepompen. De combinatie van zo’n warmtepomp, een goede isolatie van de woning en opwekking van duurzame elektriciteit met behulp van zonnepanelen zorgt voor een zeer energiezuinige woning. Dit is niet alleen gunstig voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Doordat de warmtepomp ook de mogelijkheid biedt de woning te koelen heeft u niet alleen een zeer energiezuinige woning, maar ook een zeer comfortabele woning.
Enkele woningen hebben standaard al een epc van 0 of minder. Hierdoor krijgt u bij veel hypotheekverstrekkers extra financieringsmogelijkheid.

Kavelkaart

Filteren op:
X
Zoekopdracht

Aanbieding

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Perceeloppervlak

Perceeloppervlak

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Deelgebieden

Hoog Dalem bestaat uit vier deelgebieden:

Deelgebied De Eilanden
 
Deelgebied Het Lint
 
Deelgebied De Donken
 
Deelgebied Het Centrum
 

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Femke Vink
leuk! makelaars Femke Vink
Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder