Uitwerking nieuwbouwplan De Eilanden

Wij nodigen u van harte uit voor het verkoopevenement van De Eilanden, Hoog Dalem. Op dinsdag 30 mei ontvangen wij u graag bij de Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden, aan de Einsteinstraat 2 in Gorinchem. De deuren openen om 18:30 uur waarna er vrije inloop is tot 21:00 uur.

De avond zal plaatvinden in de vorm van een informatiemarkt, waarbij de verkoopdocumentatie wordt verstrekt en de betrokken partijen aanwezig zijn om al uw vragen over de woning te beantwoorden. Daarnaast zijn er adviseurs van de Rabobank en Total Project aanwezig die u verder kunnen informeren over uw financiering en het woonklaar opleveren van uw woning. Bent u benieuwd hoe het hele aankoopproces van een woning in zijn werk gaat? Kijk alvast in onze woonreis voor meer informatie.

Meld u hier aan voor de start verkoop »

Creëer uw eigen droomwoning met de woonconfigurator
Voor de start verkoop kunt u straks alvast via de woonconfigurator uw woning naar uw eigen woonsmaak indelen en inrichten. U kunt kiezen uit diverse uitbreidingsopties en indelingsvarianten. De standaard indeling is slechts een basis, er is veel meer mogelijk. Het resultaat van uw zelf samengestelde woning inclusief prijzen en tekening ziet u direct. Zo weet u meteen hoe uw woning er uit gaat zien en wat de kosten zijn, ideaal toch? De woonconfigurator komt vlak voor start verkoop op de website te staan. Als hij online staat, ontvangt u van ons bericht.

Start verkoop

Datum:dinsdag 30 mei 2017
Tijd:18:30 – 20:30 uur
Locatie:Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden, Einsteinstraat 2, Gorinchem

Wij zien u graag op de start verkoop, meld u nu aan en ontvang uw toegangsbewijs!

Inschrijven voor een woning in De Eilanden kan online na de start verkoop. U ontvangt hiervoor een aparte e-mail met een persoonlijke link en uitleg over de inschrijfprocedure. De inschrijftermijn is van 30 mei tot en met 5 juni 2017. Na het sluiten van de eerste inschrijftermijn zal de toewijzing plaatsvinden.

Indien u een woning toegewezen krijgt, wordt er tussen 7 en 9 juni 2017 telefonisch contact met u opgenomen door de makelaars.

04 februari 2020

Kom binnenkijken in woningtype Kolonel

Meer informatie

12 december 2019

15 JANUARI MEET&GREET DE GENERAAL

Meer informatie

28 juni 2019

Bouw De Eilanden fase 2.1 is gestart

Meer informatie

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Jesper van Veen
Koster Makelaardij Jesper van Veen
Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder