Geplaatst op: 1 mei 2017

V.O.F. Ooster-Linge 2, een samenwerking tussen Heijmans Vastgoed B.V. en AM B.V., heeft met Brookland een turnkey-overeenkomst gesloten voor de ontwikkeling en bouw van 30 appartementen in de vrije sector huur. Het gaat om het project De Kijkuit in plan Hoog Dalem in Gorinchem. De bouw start in juli 2017, de oplevering vindt een jaar later plaats.

De huurappartementen komen nabij het nieuw te bouwen winkelcentrum Hoog Dalem te liggen en kenmerken zich door de architectuur geïnspireerd op de voormalige Hollandse Waterlinie. De appartementen variëren in grootte en zijn verdeeld over vijf verdiepingen. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats en een royale buitenruimte van circa 17 m2. Het dak van de appartementen wordt voorzien van ruim 130 zonnepanelen en draagt hiermee bij aan duurzame energieopwekking en lagere woonlasten voor bewoners.

De appartementen liggen in het groen en tegen het water aan met de binnenstad van Gorinchem op fietsafstand. Door de vele hagen, beplantingen, de knotwilgen, elzen en groene grasbermen is Hoog Dalem een plek waar stad en land elkaar ontmoeten.

Totale gebiedsontwikkeling Hoog Dalem

Hoog Dalem bestaat uit vier deelplanontwikkelingen, ten oosten van Gorinchem, waar in totaal 1400 woningen en voorzieningen worden gerealiseerd. Inmiddels zijn in deelgebied De Donken bijna 450 woningen gerealiseerd. Naar verwachting wordt het totale plan rond 2024 afgerond. De ontwikkeling van Hoog Dalem is een bewijs van de kracht van Heijmans als integraal gebiedsontwikkelaar.


Terug naar de vorige pagina

Belangstelling?

Schrijf u nu in en we houden u op de hoogte!

Schrijf u in »

Contact

 

Jesper van Veen

Jesper van Veen

Koster Makelaardij

Bel mij direct
0183-630030E-mail mij direct
Stefan Schreuder

Stefan Schreuder

Van der Brugge makelaardij

Bel mij direct
0183–635011E-mail mij direct