Geplaatst op: 15 mei 2017

Wij zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met de uitwerking van het nieuwbouwplan. Wij hebben ook gevraagd naar uw mening en woonwensen. Het is goed om te constateren dat er veel belangstelling is voor De Eilanden en dat bijna 500 geïnteresseerden de enquête hebben ingevuld. Hieronder een paar uitkomsten van de enquête.

• 40% heeft belangstelling voor een rijwoning en 46% voor een twee-onder-een-kapwoning;
• De voornaamste reden voor interesse in De Eilanden is dat men graag in een nieuwbouwwoning wilt wonen (63%), men graag in Gorinchem wil (blijven) wonen (51%) of vanwege de ruime en groen opzet (49%);
• De voornaamste redenen voor een nieuwe woning zijn: een grotere woning (55%), een ander type woning dan waarin men nu woont (50%), grotere tuin (35%) of een energiezuinige woning (34%);
• Belangrijkste wensen voor de woning zijn (mede afhankelijk van woningtype): keuzevrijheid in de indeling van de woning, een ruime woonkeuken, 2e toilet separaat, een garage, volledige afwerking van de woning en duurzame voorzieningen.

Woningaanbod De Eilanden

Wij hebben de uitkomsten van de enquête zoveel mogelijk verwerkt in het definitief ontwerp van De Eilanden. Met veel plezier willen wij u dan ook graag kennis laten maken met het plan en de woningen.

Het deelgebied De Eilanden zal worden opgezet in de kenmerkende sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het wordt gekenmerkt door besloten buurtjes en hofjes met veel ruimte en speelvoorzieningen. Doordat de buurtjes ruim zijn opgezet en op eilanden liggen omringd door water, ervaart u ook echt het unieke gevoel van het wonen op een eiland met mooi weids uitzicht op het water en groen. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren in één van de diverse openbare parkeerkoffers of op eigen terrein.

De architectuur past in de oorsprong van het gebied van de Hollandse Waterlinie. Het is een mix van jaren 20 architectuur met schuinen daken, overstekken, robuust metselwerk, topgevels en verspringende gevels maar ook met een landelijke stijl met veranda’s en houtwerk op de gevels.

Op De Eilanden heeft u keuze uit verschillende woningtypes. Er komen 55 rijwoningen met woonoppervlaktes variërend van 115 m2 tot 165 m2. Wilt u meer ruimte in en om uw huis? Dan past een twee-onder-één-kapwoning misschien wel bij u. U kunt kiezen uit een geschakelde twee-onder-één-kapwoning of een twee-onder-één-kapwoning met eigen garage. Deze woningen variëren van 162 m2 tot 180 m2. Wilt u helemaal vrijstaand wonen? Op een riante kavel, met alle ruimte om u heen? Dat kan in de twee uniek gelegen vrijstaande woningen. Kortom: Er is voor iedereen een passend huis!

Bekijk hier het totale woningaanbod.

Creëer uw eigen droomwoning met de woonconfigurator

Naast de unieke ligging en mooie en bijzondere architectuur bieden de woningen van binnen nog veel meer! Elke woning is namelijk naar uw eigen woonsmaak in te delen en in te richten met de woonconfigurator. Kies straks uw “Place” in de woonconfigurator en stel uw woning samen. Eerst bepaalt u of u een uitbouw, dakkapel of andere uitbreidingsoptie wilt. Daarna kunt u de indelingen per verdieping kiezen. De standaard indeling is slechts een basis, er is veel meer mogelijk. In “Style” kiest u de afwerking van uw woning en in “Values” kunt u uit nog meer waardevolle meerwerkopties kiezen. Het resultaat van uw zelf samengestelde woning ziet u in “Choice” inclusief prijzen en tekening. Zo weet u meteen hoe uw woning er uit gaat zien en wat de kosten zijn, ideaal toch? De woonconfigurator komt vlak voor start verkoop op de website te staan. Als hij online staat, ontvangt u van ons bericht of een nieuwsbrief.

Uw woonreis

Er komt veel kijken bij het kopen van een woning. U kunt het vergelijken met een reis met als uiteindelijke bestemming uw droomwoning. Van eerste kennismaking met het project tot en met de oplevering van uw woning doorloopt u een aantal stappen. Wij informeren u graag hierover in onze stappen van de woonreis.

Start verkoop

Zoals u al in de woonreis heeft kunnen lezen staat de verkoop voor eind mei gepland. U ontvangt van ons binnenkort een definitieve uitnodiging met datum voor dit evenement.

Wilt u meer weten over De Eilanden? Kijk dan op de website http://www.hoogdalem.nl/de-eilanden/ voor meer informatie en laat ons alvast weten naar welke woning uw interesse uitgaat.


Terug naar de vorige pagina

Belangstelling?

Schrijf u nu in en we houden u op de hoogte!

Schrijf u in »

Contact

 

Jesper van Veen

Jesper van Veen

Koster Makelaardij

Bel mij direct
0183-630030E-mail mij direct
Stefan Schreuder

Stefan Schreuder

Van der Brugge makelaardij

Bel mij direct
0183–635011E-mail mij direct