Er is zo zoveel te vertellen over Hoog Dalem

Zo vlak voor de zomervakantie en de bouwvak laten we graag nog even van ons horen. Nadat we in mei de laatste nieuwsbrief verstuurden, is er weer veel gebeurd en daarover vertellen we alles in deze nieuwsbrief. Zeker als u overweegt in Hoog Dalem te gaan wonen, is het handig even verder te lezen, want er wordt binnenkort weer prachtige nieuwbouw te koop aangeboden.

Binnenkort start bouw Het Spoel

Het prachtige gebouw direct aan het winkelcentrum krijgt binnenkort vorm. De bouw start namelijk 20 september 2021. Dat betekent dat de kopers van zo’n ruim 3-kamerappartement eind 2022/begin 2023 de sleutel krijgen. Heeft u interesse in comfortabel, gelijkvloers wonen met winkels en voorzieningen letterlijk om de hoek? Er zijn nog enkele, duurzame appartementen te koop. Leuk detail is trouwens dat de het fijne vloerverwarmingssysteem in de warme zomermaanden ook kan koelen.

Vliegende start voor de Eilanden fase 3.2

De Eilanden fase 3.2 viel enorm in de smaak. Het resultaat is dat alle woningen verkocht zijn. Inmiddels vinden de transporten bij de notaris plaats en worden de kopers officieel eigenaar van de grond. Ondertussen wordt er op de bouwplaats hard gewerkt. De boorwerkzaamheden zijn gestart en in september gaan we heien. Dit gaat heel mooi worden.

De Zilverlinde in Het Lint is verkocht!

Vorige keer vertelden we al dat de verkoop van de 40 woningen in Zilverlinde als een trein verliep. Nu kunnen we met plezier vertellen dat 100% verkocht is en dat we eind 2021 kunnen starten met de bouw.

Pre-sale De Populier van start

Mocht u ook in Het Lint willen wonen, dan hebben we goed nieuws want De Populier komt eraan. Alweer een geweldige buurt met 26 woningen, die aan het park wordt gebouwd. De pre-sale van de rijwoningen, (geschakelde) twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen is gestart op 22 juli! Schrijf u nu in via de website voor de woning van uw voorkeur. De verkoop start naar verwachting eind september 2021.

De Els in het Lint komt er ook aan

Wonen aan de rand van de wijk met uitzicht over groen. Het kan als u besluit voor De Els te kiezen. Het nieuwste plan dat we op dit moment ontwikkelen in Hoog Dalem. De Els komt, net als De Populier en De Zilverlinde, in Het Lint. En dat betekent dat u op één van de mooiste plekken van de wijk woont. Het aanbod van De Els bestaat uit rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, bungalows en luxe, ruime appartementen. Houd uw mail in de gaten voor meer informatie. Na de zomer kunt u hiervoor uw interesse kenbaar maken. De verkoop start in het eerste kwartaal van 2022.

Als u vragen heeft na het lezen van deze brief, neem dan contact op met Koster Makelaardij (tel. 0183 – 63 00 30) of Van der Brugge Makelaardij (tel. 0183 – 63 50 11). Voor de ontwikkelingen in De Els kunt u ook onze verkoopmanager Iris Koster benaderen (tel. 06 – 11 88 74 18). Ons team helpt u graag. We wensen u een fijne vakantieperiode.

Er is zo zoveel te vertellen over Hoog Dalem

Meer informatie

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Edwin Koster
Koster Makelaardij Edwin Koster
Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder