Er is zo zoveel te vertellen over Hoog Dalem

Enige tijd geleden stuurden we u een update over Hoog Dalem. Hoog tijd om u nu weer bij te praten. Er is veel gebeurd rondom de projecten in dit mooie woongebied! Er komt nieuw woningaanbod aan, er zijn feestjes gevierd én we maken mooie stappen om deze wijk nog duurzamer te maken.

Verkoop het Lint De Els start in 2022!
In het eerste kwartaal van 2022 start de verkoop van Het Lint De Els. Het hofje met 50 woningen komt aan de rand van Het Lint, tegen de weilanden richting Dalem. Een schitterende plek om te wonen. Aantrekkelijk? In deze fase komen de tweekappers en vrijstaande woningen die u misschien wel kent van fase De Populier en Zilverlinde. Verder zijn er een aantal rijwoningen, comfortbungalows (levensloopbestendig) en luxe appartementen in verschillende groottes en met parkeerplaatsen onderin het gebouw. Kortom voor elk wat wils. Als u niets wilt missen, schrijf u dan in. Met plezier houden we u op de hoogte.

Feestjes blijven we (gepast) vieren
Het Spoel is uitverkocht en dat vierden we! Niet zoals we dat normaal doen, maar vanwege Corona via een livestream met presentator. We namen deze professional mee naar de bouwplaats en terwijl de zon onderging stonden ontwikkelaar Rik-Jan, projectleider Evelien en commercieel manager Iris de kopers te woord. Ook kon iedereen ‘veilig’ digitaal kennismaken met de buren onder het genot van een hapje en drankje uit de borrelbox die we eerder lieten bezorgen.

Hoera!
Alle opschortende voorwaarden van Het Lint De Zilverlinde zijn vervuld. Dus konden we eind september de hoerabrief versturen. Kopers zijn uitgenodigd bij de notaris en een aantal kopers heeft de akte van levering inmiddels getekend. En er is meer goed nieuws: BAM Energy Systems heeft de bodemlussen geboord en de aannemer Bouwcombinatie Hoog Dalem V.O.F is voornemens om in december te starten met de grond- en de heiwerkzaamheden. Natuurlijk laten we dit bijzondere moment niet voorbijgaan. In januari organiseren we een feestje voor de kopers om de start bouw te vieren.

Het Lint De Populier een succes
De verkoop van De Populier is heel goed verlopen. Er waren totaal 26 woningen te koop en voor nagenoeg alle woningen is een tekenafspraak ingepland bij de makelaar. Er zijn zelfs al diverse koop-/ aannemingsovereenkomsten ondertekend. We wensen deze mensen allemaal veel woonplezier.

Maak kennis met het groene van hart van Hoog Dalem
Midden in Hoog Dalem komt Het Lint. Op de website vertellen we er uitgebreid over. Heeft u de nieuwe website pagina al gelezen? Het park is klimaatbestendig en biodivers. En het leuke is dat u als bewoner van Hoog Dalem straks zelf ook een bijdrage kunt leveren aan een klimaatbestendige en biodiverse woonomgeving! Lees daarover meer in deze brochure. Laat u inspireren en maak van Hoog Dalem een nog fijnere wijk.

Er is zo zoveel te vertellen over Hoog Dalem

Meer informatie

Belangstelling?
Onze makelaar
staat voor u klaar!

Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder