Er is zo veel te vertellen over Hoog Dalem

Er is zoveel te vertellen over Hoog Dalem en dat doen we dan ook met plezier. De wijk wordt met de dag completer én mooier. In deze nieuwsbrief leest u meer over de appartementen in Het SpoelDe Eilanden fase 3.2Zilverlinde en het nieuwe aanbod in deelgebied Het Lint. Als u vragen heeft na het lezen van deze brief, neem dan contact op met Koster Makelaardij of Van der Brugge Makelaardij. Ons team helpt u graag.

Het Spoel, wonen tegenover het winkelcentrum

Heeft u Het Spoel al eens bekeken? De luxe 3-kamerappartementen hebben allemaal een ruime woonkamer met open keuken én een lekker balkon. Geniet hier in alle rust van een kop koffie en wandel daarna het centrum in voor een boodschap. Trap af – of neem de lift – en u bent er.

Het project valt erg in de smaak, waardoor 60% verkocht is. Zoals het er nu naar uitziet, starten we in september 2021 met bouwen. Anderhalf jaar later krijgen de kopers de sleutel. Ziet u een toekomst in Het Spoel wel zitten? De appartementen zijn te koop vanaf € 335.000,- v.o.n. Bij de prijs is luxe sanitair van Villeroy & Boch inbegrepen.
Vragen of belangstelling? Neem contact op met Iris Koster (06-11887418)

Goede start voor De Eilanden fase 3.2

Deelgebied De Eilanden is nagenoeg af. Het laatste project ging nog niet zo lang geleden in verkoop. Wat een succes! 14 van de 16 woningen zijn verkocht en 2 twee-onder-een-kapwoningen zijn onder optie! De kopers zijn druk met het regelen van financiering en naar verwachting vinden in juli 2021 de eerst transporten plaats bij de notaris. Doordat de verkoop zo goed gaat, konden we de bouwvoorbereidingen al opstarten. BAM Energy Systems wil in juli 2021 de bodemlussen boren voor de warmtepompinstallaties. Bouwcombinatie Hoog Dalem V.O.F. is voornemens om in september 2021 te starten met de grond- en de heiwerkzaamheden.

Wonen in een parkachtige setting, Het Lint Zilverlinde

Zilverlinde ligt in deelgebied Het Lint. De woningen komen aan de boomrijke Laag Dalemseweg met zicht op het park. De grote percelen, parkachtige setting en bijzondere architectuur vallen in de smaak. Van de 40 woningen zijn er 30 woningen verkocht en er zijn 6 tekenafspraken gemaakt. De overige woning staan onder optie en u kunt zich voor deze woningen als reservekandidaat aanmelden. De bouw willen we al eind 2021 starten!

En we pakken door. Nieuw aanbod!

Na het grote succes van Zilverlinde zijn we blij dat we weer een nieuw plan in Het Lint aan u mogen voorstellen. Na de zomer start de verkoop van De Populier. De woningen komen naast Zilverlinde. Fijn dat de variatie in aanbod zo groot is. Zo heeft u echt wat te kiezen. De 26 woningen zijn rijwoningen, (geschakelde) twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Schrijf u nu in op de website als belangstellende en wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen van de nieuwe fase in Het Lint.

Els is de toekomst

De vaart zit er goed in bij deelgebied Het Lint. Want na de start verkoop van De Populier gaan we door met Els. Gelegen aan de rand van het groene Lint richting Dalem. Opnieuw een prachtig plan met rijwoningen voorzien van eigen parkeerplaats, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige bungalows. Zelfs als u een luxe appartement zoekt, slaagt u in Els. Op dit moment werken we achter de schermen aan de uitwerking van de plannen, zodat we in de zomer van 2021 kunnen starten met de pre-sale. De verkoop staat gepland voor najaar 2021. Schrijf u in om op de hoogte te blijven!

Er is zo veel te vertellen over Hoog Dalem

Meer informatie

Hoog Dalem verandert met de dag

Meer informatie

04 februari 2020

Kom binnenkijken in woningtype Kolonel

Meer informatie

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Jesper van Veen
Koster Makelaardij Jesper van Veen
Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder