90% verkocht

De verkoop van fase 3.1, de laatste fase van De Eilanden, is gestart en is al voor 90% verkocht. De bouw van de 49 woningen van De Eilanden fase 3.1 is gestart. Er is aan alle opschortende voorwaarden voldaan en er staat niks meer in de weg om de realisatie te starten. Fase 3 bestaat uit totaal 65 woningen en zal in twee fases in verkoop gaan (fase 3.1 bestaat uit 49 woningen en fase 3.2 uit 16 woningen). Deze fase ligt in het noord oostelijke gedeelte van Hoog Dalem en volgt op de ontwikkeling en realisatie van het naast gelegen fase 2 van De Eilanden. Het nieuwe Centrum Hoog Dalem met zijn supermarkten en leuke winkels ligt op een steenworp afstand dus u kunt lopend of met de fiets uw dagelijkse boodschappen doen.

Speelse opzet

Fase 3 van De Eilanden zal net als de andere eilanden speels worden opgezet in de kenmerkende sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De besloten buurtjes en de groene lanen geven de wijk een gezellige sfeer. Er komt ook een groen parkje met speelvoorzieningen zodat de kinderen zich ook kunnen vermaken in de wijk. Om het hele eiland komt water en het is alleen te bereiken via bruggetjes. Hiermee krijgt u ook echt het unieke gevoel van het wonen op een eiland.

Diversiteit in de straatbeelden

De architectuur van de woningen is wat robuuster dan die van de andere eilanden en sluit hierdoor goed aan op de oorsprong van het gebied van de Hollandse Waterlinie. Door de grote ramen en erkers hebben de woningen een stoer karakter. De verschillende kleuren gevelstenen, topgevels en verspringende gevels zorgen voor de diversiteit in de straatbeelden en geven elke woning een unieke uitstraling. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren  in één van de diverse openbare parkeerkoffers parkeren of op eigen terrein en een enkele zelfs met garage.

Voor ieder wat wils

Het woningprogramma bestaat uit een mix van 29 rijwoningen variërend van 124 m² tot en met 152 m²  (van 5,40 meter, 5,70 meter of van 6,00 meter breed). Nieuw in het woningaanbod van De Eilanden zijn de woningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast hebben deze woningen een grote vrij indeelbare zolder.  De woningen hebben een oppervlakte van 128 m². De woningen hebben diepe tuinen gelegen op het noord-westen, noord-oosten, oosten, zuid-oosten of zuid-westen. Voor ieder wat wils dus.

Verder komen er 6 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen van 156 m² en 20 twee-onder-één-kapwoningen met garage van 175 m².  Tenslotte komen er nog  4 vrijstaande woningen met garage van 174 m². De twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen hebben riante kavels en liggen op het zuid-westen, noord-westen of noord-oosten met uitzicht op het water en/of het groen.

Geheel gasloos

Ook fase 3 van De Eilanden zal geheel gasloos zijn. Hiermee bent u voorbereid op de toekomst. De hoge energieprestatie in dit project wordt onder andere bereikt door de woningen te voorzien van elektrische combiwarmtepompen. De combinatie van zo’n warmtepomp, een goede isolatie van de woning en opwekking van duurzame elektriciteit met behulp van zonnepanelen zorgt voor een zeer energiezuinige woning. Dit is niet alleen gunstig voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Doordat de warmtepomp ook de mogelijkheid biedt de woning te koelen heeft u niet alleen een zeer energiezuinige woning, maar ook een zeer comfortabele woning.
Enkele woningen hebben standaard al een epc van 0 of minder. Hierdoor krijgt u bij veel hypotheekverstrekkers extra financieringsmogelijkheid.

Uw eigen woonsmaak

Naast de unieke ligging en mooie en bijzondere architectuur bieden de woningen van binnen nog veel meer! Elke woning is namelijk naar uw eigen woonsmaak in te delen. Kies straks uw “Place” in de woonconfigurator en stel uw woning samen. Eerst bepaalt u of u een uitbouw, dakkapel of andere uitbreidingsoptie wilt. Daarna gaat u de indelingen per verdieping kiezen. De standaard indeling is slechts een basis, er is veel meer mogelijk. In “style” kiest u de afwerking van uw woning en in “Values” kunt u uit nog meer waardevolle meerwerkopties kiezen. Het resultaat van uw zelf samengestelde woning ziet u in “Choice” inclusief prijzen en tekening. Zo weet u gelijk hoe uw woning er uit gaat zien en wat de kosten zijn, ideaal toch?

Belangstelling voor fase 3? »

Voor meer informatie over de woningen kijk dan in de online brochure of stel uw eigen woning samen in de woonconfigurator. U kunt zich hier inschrijven als belangstellende.

Kavelkaart De Eilanden Fase 3.1

Kavelkaart
Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Woningaanbod De Eilanden fase 3

Generaal, vrijstaande woning (blok A)

Vrijstaand
€ 649.000 – € 669.000
Woonoppervlak: 174 m²
Kamers: 5

Meer informatie »

Kolonel, vrijstaande tweekapper (blok A)

Twee-onder-één-kap
€ 522.500 – € 529.000
Woonoppervlak: 171 - 189 m²
Kamers: 6

Meer informatie »

Schildwacht, hoekwoning (blok D)

Hoekwoning
Woonoppervlak: 140 m²
Kamers: 6

Meer informatie »

Schildwacht, rijwoning (blok D)

Rijwoning
Woonoppervlak: 140 - 154 m²
Kamers: 6

Meer informatie »

Luitenant, hoekwoning (blok E en F)

Hoekwoning
Woonoppervlak: 125 m²
Kamers: 5

Meer informatie »

Luitenant, rijwoning (blok E en F)

Rijwoning
Woonoppervlak: 121 - 127 m²
Kamers: 5

Meer informatie »

Huzaar, geschakelde tweekapper (blok G)

Twee-onder-één-kap
Woonoppervlak: 153 - 176 m²
Kamers: 5

Meer informatie »

Veteraan, hoekwoning (blok H)

Hoekwoning
Woonoppervlak: 131 - 135 m²
Kamers: 3

Meer informatie »

Veteraan, rijwoning (blok H)

Rijwoning
Woonoppervlak: 131 - 133 m²
Kamers: 3

Meer informatie »

Vaandrig, hoekwoning (blok J)

Hoekwoning
Woonoppervlak: 160 m²
Kamers: 6

Meer informatie »

Vaandrig, rijwoning (blok J)

Rijwoning
Woonoppervlak: 148 m²
Kamers: 6

Meer informatie »

Sergeant, hoekwoning (blok K)

Hoekwoning
Woonoppervlak: 148 - 152 m²
Kamers: 6

Meer informatie »

Sergeant,rijwoning (blok K)

Rijwoning
Woonoppervlak: 148 - 159 m²
Kamers: 6

Meer informatie »

Belangstelling?

Schrijf u nu in en we houden u op de hoogte!

Schrijf u in »

Contact

 

Jesper van Veen

Jesper van Veen

Koster Makelaardij

Bel mij direct
0183-630030E-mail mij direct
Stefan Schreuder

Stefan Schreuder

Van der Brugge makelaardij

Bel mij direct
0183–635011E-mail mij direct