Binnenkort start verkoop De Eilanden Fase 2.2

Binnenkort start de verkoop van het project De Eilanden fase 2.2. Deze fase bestaat uit 33 woningen en maakt onderdeel uit van fase 2 met in totaal 76 woningen. Het project ligt in het noordelijke gedeelte van Hoog Dalem en volgt op de ontwikkeling en realisatie van het naast gelegen Centrum Hoog Dalem en fase 1 van De Eilanden.

DE EILANDEN FASE 2.2

Fase 2.2 van De Eilanden zal net als fase 2.1 worden opgezet in de kenmerkende sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het heeft dezelfde architectuur en wordt gekenmerkt door besloten buurtjes met veel ruimte en speelvoorzieningen. Door de vele groene hofjes en bomen ervaart u ook echt het unieke gevoel van het wonen op een eiland met mooi uitzicht op het water of het groen.

DE 33 WONINGEN

Het woningprogramma van fase 2.2 bestaat uit een mix van 33 rijwoningen variërend van 115 m2 tot en met 163 m2 (van 5,4 meter, 5,7 meter of van 6 meter breed). De woningen hebben diepe tuinen gelegen op het oosten, westen of zuid-westen. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast komen er vier twee-onder-één-kapwoningen met garage variërend van 170 m2 tot en met 179 m2. Tenslotte komt er nog één vrijstaande woning met garage. De twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woning hebben riante kavels en liggen op het zuiden met uitzicht op het water en/of het groen.

GEHEEL GASLOOS

Fase 2 van De Eilanden zal geheel gasloos zijn. Hiermee bent u voorbereid op de toekomst. De hoge energieprestatie in dit project wordt onder andere bereikt door de woningen te voorzien van elektrische combiwarmtepompen. De combinatie van zo’n warmtepomp met een goede isolatie van de woning en opwekking van duurzame elektriciteit met behulp van zonnepanelen, zorgt voor een zeer energiezuinige woning. Dit is niet alleen gunstig voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Doordat de warmtepomp ook de mogelijkheid biedt de woning te koelen, heeft u niet alleen een zeer energiezuinige woning, maar ook een zeer comfortabele woning.

BEPAAL UW EIGEN WOONSMAAK

Naast de unieke ligging en mooie en bijzondere architectuur, bieden de woningen van binnen volop mogelijkheden! Elke woning heeft namelijk een standaard indeling en is verder in te richten naar uw eigen woonsmaak met de woonconfigurator. Hier ziet u meteen het resultaat van de door uzelf samengestelde woning inclusief prijzen en tekening. Zo weet u gelijk hoe uw woning eruit gaat zien en wat de kosten zijn.

INSCHRIJVEN ALS BELANGSTELLENDE

U kunt zich nu alvast inschrijven als belangstellende voor fase 2.2. zodat u een nieuwsbrief met een persoonlijke link krijgt voor de inschrijving van de online verkoop. Meld u zich ook alvast aan voor de meet & greet van maandag 17 december a.s. tussen 17:00 en 19:00 uur in het informatiecentrum van Hoog Dalem. Tijdens de meet & greet zal het nieuwe woningaanbod beschikbaar zijn en staat het verkoopteam voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

BESCHIKBARE WONINGEN DE EILANDEN FASE 2.1

Wilt u niet wachten op fase 2.2? In fase 2.1 van De Eilanden zijn nog enkele woningen beschikbaar. De bouw start in januari van het nieuwe jaar.

04 februari 2020

Kom binnenkijken in woningtype Kolonel

Meer informatie

12 december 2019

15 JANUARI MEET&GREET DE GENERAAL

Meer informatie

28 juni 2019

Bouw De Eilanden fase 2.1 is gestart

Meer informatie

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Jesper van Veen
Koster Makelaardij Jesper van Veen
Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder