Hoog Dalem verandert met de dag

Hoog Dalem verandert met de dag. Complete buurten verrijzen en het aanbod van woningen is heel divers. Hoe gaat het met de verkoop en wat is er nu te koop? We vertellen er met plezier over in deze nieuwsbrief. Heeft u na het lezen vragen of interesse? Neem contact op met één van de makelaars. De contactgegevens vindt u hier!

Het Spoel

Tegenover winkelcentrum Hoog Dalem is het fantastisch wonen. De appartementen van Het Spoel zijn dan ook erg in trek. Bijna de helft is verkocht. Heeft u interesse in een mooi 3-kamerappartement met ruim balkon? Wacht dan niet te lang. De appartementen zijn te koop vanaf € 349.500 v.o.n. Fijn detail is de vloerverwarming én vloerkoeling. Nooit meer koude voeten én in de zomer aangenaam koel. Dankzij de eigen zonnepanelen en de uitstekende isolatie bespaart u met een nieuwbouwappartement aanzienlijk op de stookkosten. Besluit nu en krijg in 2023 de sleutel! Heeft u interesse in een appartement of wilt u meer informatie neem contact op met Iris, 06 – 11 88 74 18.

De Eilanden fase 3.1

De Eilanden fase 3.1 is uitverkocht! Op 16 februari werd de laatste koop-/aannemingsovereenkomst getekend. Ook deze kopers genieten straks van een nieuwe gezinswoning in een leuke wijk. Lang hoeven ze niet meer te wachten, want de bouw is in volle gang. Wie langsloopt, ziet dat de eerste woningen al op hoogte zijn. Natuurlijk nodigen we de kopers uit voor een bezoek op de bouwplaats. Dat gaat wat anders dan normaal, want we volgen de regels van COVID-19.

De Eilanden fase 3.2

Wilt u ook in De Eilanden wonen? De verkoop van fase 3.2 is in volle gang. De eerste contracten zijn zelfs al getekend en meerdere kopers hebben toegezegd te gaan tekenen. Op dit moment staan alle woningen onder optie. De praktijk leert dat er wel eens een kandidaat afvalt. Het loont dus zeker de moeite om u aan te melden als reserve kandidaat.

Het Lint fase Zilverlinde (D1)

Na lang wachten is het eindelijk zover; Het Lint fase 1 gaat 25 februari 2021 in de verkoop! En daarmee krijgt ook het middengebied van Hoog Dalem vorm. De 40 woningen liggen in een parkachtige setting. Hier woont u heerlijk rustig en kinderen krijgen alle ruimte om veilig te spelen. Water en groen voeren de boventoon. Het woningaanbod is heel divers. Er zijn 2-onder-1-kap woningen, tussen- en hoekwoningen en vrijstaande woningen. Belangstelling? Wacht niet en schrijf u snel in als belangstellende door op deze link te klikken.

Er is zo veel te vertellen over Hoog Dalem

Meer informatie

Hoog Dalem verandert met de dag

Meer informatie

04 februari 2020

Kom binnenkijken in woningtype Kolonel

Meer informatie

Belangstelling?
Onze makelaars
staan voor u klaar!

Jesper van Veen
Koster Makelaardij Jesper van Veen
Stefan Schreuder
Van der Brugge makelaardij Stefan Schreuder