Veelzijdig Gorinchem

Of het nu met de auto, het openbaar vervoer (trein, bus), per fiets of zelfs met de boot is, vestingstad Gorinchem is goed en snel bereikbaar. Hiervoor zorgen de snelwegen A15 en A27, het aanwezige bus- en treinstation en de jachthaven aan de rivier Boven Merwede in de binnenstad.

Gorinchem, een kleine stad met een gezellig dorps karakter

Wat heeft Gorinchem toch een prachtige historische binnenstad. In deze sfeervolle setting vindt u een grote variatie aan winkels en horecagelegenheden. Door de diverse musea, theaters, galeries en de bioscoop is er ook op cultureel gebied genoeg te doen. En waar zit u in de zomer heerlijk op het terras? In de gezellige Lingehaven natuurlijk!

Lekker naar buiten in Gorinchem

Gorinchem maakt in de Alblasserwaard (Zuid Holland) aan de monding van rivier de Linge deel uit van de Hollandse Waterlinie met haar prachtige natuur en rijke historie. Dus geniet u hier van een rijke historie én prachtige natuur. De stad wordt ook nog eens omringd en doorkruist door het water. Heerlijk om aan te zitten, over te varen of om heerlijk langs te fietsen. Dat de geschiedenis van Gorinchem en omgeving ver teruggaat, ziet u overal terug. In het hart van het sfeervolle centrum is een vestingstad en bijna om de hoek treft u Slot Loevestein en het negentiende-eeuwse Fort Vuren.

Belangstelling?

Schrijf u nu in en we houden u op de hoogte!

Schrijf u in »

Contact

 

Jesper van Veen

Koster Makelaardij

Bel mij direct
0183-630030E-mail mij direct

Stefan Schreuder

Van der Brugge makelaardij

Bel mij direct
0183–635011E-mail mij direct